Muesli ontbijt

Porties 6

Ingrediënten
  

  • 1 stuks Peren
  • 1 stuks Appels
  • 4 el Rozijnen
  • 3 el Amandelen
  • 1,5 el Kokos
  • 130 g Havervlokken
  • 300 ml Griekse yoghurt
  • 0,5 el Maanzaad
  • 2 el Honing
  • 1 stuks bananen
  • 0,5 el Kokossiroop

Instructies
 

  • Rooster eerst de amandelen in een droge koekenpan op middelhoog vuur of in de oven op 160 graden goudbruin. Blijf erbij, want als ze eenmaal bruin worden, gaat het snel. Laat afkoelen en hak ze in grove stukjes met een mes. Niet in de keukenmachine, want dan wordt het een te fijne massa. Rooster de havervlokken goudbruin in een droge koekenpan. Voeg de kokos toe en rooster nog 30 seconden. Haal van het vuur en doe over in een kom. Schep om met de amandelen, rozijnen en het fruit, voeg de kokossiroop en de honing toe. Doe over in een mooie schaal en zet naast de yoghurt op tafel. Kies voor het fruit wat er in het seizoen voorradig is. Pruimen, watermeloen, vijgen, dadels, granaatappels, bramen, appels, peren, aardbeien etc.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept