Minipizza
Ingrediënten
- 0,25 stuks Paprika, rood fijngehakt
- 10 g Peterselie
- 1 el Oregano
- 50 g Salami fijngehakt
- 30 g Belegen kaas geraspt
- 30 g Tomatenpuree
- 4 vel Bladerdeeg
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de paprika, peterselie, oregano, salami en kaas in een kom. Maak van de vellen bladerdeeg een groot vierkant vel en smeer de tomatenpuree erover uit. Laat aan 1 kant een rand van 2 cm vrij. Verdeel het paprikamengsel erover en rol het deeg op met de vulling naar binnen (eindig bij de vrijgelaten rand). Bestrijk de rand licht met water en plak hem vast. Snijd elke rol in 1 cm dikke rondjes, leg deze op de bakplaat en bak ze in 15 a 20 minuten goudbruin.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!