Krab met prei en rozemarijn
Ingrediënten
- 2 stuks Prei
- 4 el Olijfolie
- 1 teentje Knoflook
- 100 g Krabvlees
- 2 takje Rozemarijn
Instructies
- Snijd van de prei het witte deel in rondjes. Bak ze kort in olijfolie met rozemarijn. Breng op smaak met zout en peper. Zorg ervoor dat tijdens het bakken voldoende vloeistof in de pan is om aanbakken te voorkomen. Voeg wat water toe als het droog wordt. Als de prei heel mals is, uit de pan halen en laten afkoelen. Verhit in een koekenpan wat olijfolie met rozemarijn en knoflook. Bak hierin het krabvlees kort, 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de prei over de amuselepels. Schep er een beetje krabvlees op en garneer met een heel fijn gehakt takje rozemarijn. Dien lauw of op kamertemperatuur op.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!