Krab met prei en rozemarijn

Gang Amuse, Aperatief
Porties 12

Ingrediënten
  

  • 2 stuks Prei
  • 4 el Olijfolie
  • 1 teentje Knoflook
  • 100 g Krabvlees
  • 2 takje Rozemarijn

Instructies
 

  • Snijd van de prei het witte deel in rondjes. Bak ze kort in olijfolie met rozemarijn. Breng op smaak met zout en peper. Zorg ervoor dat tijdens het bakken voldoende vloeistof in de pan is om aanbakken te voorkomen. Voeg wat water toe als het droog wordt. Als de prei heel mals is, uit de pan halen en laten afkoelen. Verhit in een koekenpan wat olijfolie met rozemarijn en knoflook. Bak hierin het krabvlees kort, 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel de prei over de amuselepels. Schep er een beetje krabvlees op en garneer met een heel fijn gehakt takje rozemarijn. Dien lauw of op kamertemperatuur op.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept