Knollen en rapensoep met citroenschuim
Ingrediënten
- 200 g Boter
- 6 stuks Ui
- 2 stuks Koolrapen
- 1 kg Meiknollen
- 2 stuks Venkel
- 2 stuks Selderijknol
- 4 stuks Kruidnagels
- 6 stuks Laurierblaadjes
- 1 stuks Peperonici
- 2 takje Rozemarijn
- 1 bosje Verse groene kruiden
- 20 el Citroenschuim
Instructies
- Uien in de boter glazig maken, ongeveer 15 minuten. De rest van de ingredienten toevoegen, onder water zetten en gaar koken. Door de passe vite halen. Eventueel verdunnen. Op smaak brengen met zout en peper en de staafmixer erdoor halen. Serveren in diep bord, een lepel citroenschuim erover en afmaken met verse kruiden.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!