Groente stoofpot

Gang Hoofdgerecht
Porties 10

Ingrediënten
  

  • 1 stuks Tijm
  • 1 tl Kaneel
  • 3 stuks Laurierblaadjes.
  • 1 tl Komijnpoeder
  • 1 l Groentebouillon
  • 1 stuks Pompoen
  • 2 stuks Tomaat
  • 1 stuks Paprika. rood
  • 1 stuks Paprika. geel
  • 125 g Courgette
  • 1 stuks Ui
  • 200 g Linzen
  • 0,5 bosje Munt
  • 1 stuks Peper, rood
  • 0,5 bosje Peterselie
  • 1 tl Korianderpoeder

Instructies
 

  • Maak de groentebouillon van verse groenten. Snijd alle groenten, maak de kruiden schoon en hak ze fijn. Verhit de olie in een braadpan. Fruit hierin de ui zachtjes. Doe dan de linzen en de harde groenten erbij, de zachte groenten komen er een half uurtje later bij, die zijn sneller gaar. Doe de kruiden erbij en laat het geheel een uurtje stoven. De linzen moeten gaar zijn en de groenten zacht. Er moet nog wel wat bite in zitten. Voeg vlak voor het opdienen de yoghurt toe. Serveer met plat brood.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept