Geroosterde inktvis

Gang Bijgerecht
Keuken Thailand
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 400 g inktvis

Instructies
 

  • Stook om te beginnen de barbecue op tot de kooltjes witheet zijn, of verhit je gasbarbecue tot 200°C. Je kunt eventueel ook een elektrische grill op de hoogste stand aanzetten. Kerf het lijf van de inktvis 3-4 keer overdwars in, maar pas wel op dat je er niet helemaal doorheen gaat. Rooster de inktvis 6-7 minuten aan elke kant op hoog vuur tot hij gaar is. Als je een elektrische grill gebruikt moet je het rooster op ongeveer 10 cm van het element zetten, en de inktvis 6-7 minuten aan elke kant grillen tot hij gaar is. Haal hem van de barbecue of uit de grill, snijd hem in kleine ringen en serveer ze met dipsaus voor zeebanket.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept