Crostini Toscana (crostini Nero)
Ingrediënten
- 0,5 stuks Ui
- 3 stuks anjovis
- 2 tl Kappertjes
- 1 scheutje Vin Santo
- 75 gram Kippenlever of mix van kippenlever/niertjes/hart
- snuf Zout
- snuf zwarte peper
- crostini
Instructies
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan op laag vuur. Voeg de ui toe en laat ze in tien minuten zacht worden (bak ze niet bruin). Voeg de anjovis toe en laat deze smelten. Voeg de kippenlever toe en kappertjes toe en verhit tot de levertjes gaar zijn. Blus af met een scheutje vin santo en steek deze aan om de alcohol te laten verdampen. Doe het geheel over in een hoge kom en pureer met de staafmixer of in de kleine kom van de keukenmachine en pureer het geheel fijn.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!