Bonbonvulling van pistachenoten

Gang Patisserie
Porties 20

Ingrediënten
  

  • 10 g Walnoten
  • 40 g Pistachenoten
  • 200 g Slagroom
  • 1 snufje Zout
  • 10 g Honing
  • 400 g Chocolade, wit
  • 400 g Chocolade

Instructies
 

  • Maak van de pure chocolade cups. Smelt 3/4 van de pure chocolade au bain marie op 50 graden. Voeg dan het andere kwart toe en laat door goed roeren afkoelen tot 32 graden. Maak van dit getemperde chocoladesausje cups. Vulling: Maal de walnoten en de pistachenoten in de keukenmachine. Breng de slagroom aan de kook met het snufje zout en de gemalen noten. Haal zodra de room kookt de pan van het vuur. Voeg de honing toe. Doe de chocolade in een kom en roer het slagroom-noten mengsel erdoor tot het een homogene massa is. Verwarm het mengsel zo nodig nog even au-bain marie. Laat tot kamertemperatuur afkoelen. Vul een spuitzak met een spuitmond naar keuze met het mengsel en spuit de vulling in de cups.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept