Bistecca met rozemarijn
Ingrediënten
- 700 gram grote entrecote of Cote a Ros niet dunner dan drie centimeter
- 2 takken Rozemarijn
- 1 kopje Olijfolie
- zout en peper
Instructies
- Zorg dat het vlees op kamertemperatuur is. Bestrooi het vlees met zout en peper.
- Verhit de gril totdat hij heel heet is en doe dan pas het vlees op de gril. Vlees pas omdraaien als hij loslaat van de plaat. Gril het vlees tot rosé. (Het lekkerste resultaat krijg je wanneer je het vlees grilt op kooltjes, zeet heet)
- Verhit het kopje olijfolie met de helft van de rozemarijn in een pannetje. De olie mag warm worden maar niet heet. Verwarm de olie totdat je het vlees gaat serveren.
- Snijdt het vlees in dunne repen en schik deze over een (voorverwarmd) bord. Verdeel de olijfolie met rozemarijn over het vlees en strooi dan ook de rest van de rozemarijn erover.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!