Anna bonbons

Gang Patisserie
Porties 20

Ingrediënten
  

  • 100 g Boter
  • 60 g Fondant
  • 40 g Chocolade gesmolten
  • 20 g Kirschwater
  • 250 g Marsepein

couverture

  • 300 g Chocolade

Instructies
 

  • Roer voor de kirschcrème de boter en het fondant tot een zalfachtig mengsel. Voeg 40 gram gesmolten chocolade met een temperatuur van 36°C toe en roer het kirschwasser door het mengsel. Rol de marsepein uit tot een plak van 24 x 30 centimeter. Verdeel de plak in vierkantjes van 6x6 centimeter. Spuit in het midden van de vierkantjes stteds een bolletje kirschcrème, zo groot, dat na het dichtvouwen geen crème meer zichtbaar is. Vouw de vierkantjes tot enveloppes en laat deze ongeveer 2 uur aandrogen.. Dompel ze daarna in de gesmolten pure chocolade. Decoreer eventueel met bladgoud.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept