Tomatensaus

Gang Bijgerecht
Keuken Frans
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 takje Basilicum
  • 200 ml Olijfolie
  • 6 stuks Tomaat
  • 4 stuks Bosui
  • 20 g Boter
  • 1 stuks Bouquet garni
  • 2 el Tomatenpuree

Instructies
 

  • Tomaten ontvellen, zaadlijsten verwijderen en in brunoise snijden. Bosuitjes ook in brunoise snijden. Uien aanzweten in de pan met olijfolie, dan de tomaten erbij doen. Op zacht vuur met deksel op de pan. Later de deksel verwijderen om te laten uitdampen.
  • Basilicumblaadjes in blender met olie mengen tot mooie pasta ontstaat. Dit bij de tomatensaus doen, samen met wat tomatencoulis voor de smaak. Warm houden.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept