Peren-notentaart

Gang Nagerecht
Porties 8

Ingrediënten
  

  • 500 g Bloem
  • 350 g Suiker
  • 300 g Boter
  • 3 stuks Eieren
  • 250 g Hazelnoten
  • 20 g Bakpoeder
  • 5 g Kaneel
  • 1 snufje Zout
  • 1 el Melk
  • 500 g Peren
  • 1 stuks Eidooier

Instructies
 

  • Meng alle ingredienten behalve de peren en maak het deeg (liefst 24 uur van tevoren). Maak de peren schoon. Vul een springvorm voor de helft met het deeg, leg de peren hierop en vul de vorm op met de rest van het deeg. Verwarm de oven voor op 160 graden C. Smeer de bovenkant in met eidooier en bak in ongeveer 1 uur af.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept