Tapenade tomaten
Ingrediënten
- 50 g Tomaat gedroogd. op olie
- 3 stuks Ansjovis
- 1 teentje Knoflook
- 25 g Olijven, groen zonder pit
- 25 g Cashewnoten
- 1 el Vermouth
- 1 el Cognac
- 0,25 dl Witte wijn
- Peper
- 0,25 dl Arachide olie
- 0,5 stuks Sjalotje
Instructies
- Spoel de ansjovisjes in melk om te ontzouten. Snij het sjalotje in kleine stukjes. Laat de groene olijven goed uitlekken. Maal in de keukenmachine de tomaten, ansjovis, gehalveerde knoflookteen, groene olijven, cashewnoten, vermouth, cognac, witte wijn, peper en olie tot een vrij gladde massa. Voeg de gesnipperde sjalot toe en laat de machine nog 5 seconden draaien.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!