Paprikasaus
Ingrediënten
- 3 stuks Paprika, rood
- 1 scheut Olijfolie
- 1 dl Groentebouillon
Instructies
- Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de paprika’s in een braadslee, schenk er olijfolie over en bestrooi ze met een beetje zeezout. Zert de breedslee in de oven. Keer de paprika’s af en toe om.
- Haal de paprika’s uit de oven als ze rondom zwart geblakerd zijn. Doe ze 10 minuten in een plastic zak. Verwijder dan het zwarte vel en de zaadlijsten.
- Leg de stukken paprika in een pan met de groentebouillon en breng aan de kook. Laat de bouillon een minuut of 5 op hoog vuur doorkoken. Pureer het mengsel met een staafmixer en breng de saus op smaak met zout en peper.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!