Kruidenkaasrol
Ingrediënten
- 500 g Roomkaas
- 1 el Citroensap
- 1 teentje Knoflook fijngeperst
- 2 tl Tijm
- 2 tl Dragon
- 1 el Peterselie
- 50 g Bieslook
Instructies
- Doe de roomkaas in een grore kom en maak hem met een mixer zacht en romig. Roer het citroenssap en de knoflook erdoor. Meng in een aparte kom de tijm, dragon en peterselie. Bekleed een vorm van 20x30 xm met folie. Verdeel het bieslook over de bodem en schep het roomkaasmengsel erop. Verdeel het mengsel met een spatel voorzichtig in de vorm. Strooi tot slot het kruidenmengsel gelijkmatig over de bovenkant. Til de folie uit de vorm en leg het geheel op een werkblad. Maak een rol van de kaas. Dek de rol af en leg hem liefst een hele nacht in de koelkast.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!