Appel sorbetijs

Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 40 minuten
Keuken Hollands
Porties 4

Ingrediënten
  

  • 150 g Suiker
  • 2 stuks Citroen
  • 4 stuks Granny smith
  • 0,75 dl water

Instructies
 

  • Breng de suiker met het water aan de kook, laat de suiker al roerend oplossen.
  • Laat het stroopje afkoelen.
  • Was en schil de appels, dep ze droog en snijd ze in vieren.Verwijder de klokhuizen en snijd de appels in kleine stukjes.
  • Pureer de appels, het suikerstroopje en het citroensap in de keukenmachine en giet het mengsel door een puntzeef, in een plastic diepvries bak
  • Maak er ijs van.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept