Workshop Alles met Vis

Hoe herken je goede vis, hoe weet je of vis vers is?

In deze workshop komt aan bod: het fileren van vis, garen van vis op verschillende manieren: bakken, pocheren, garen in zuur, carpaccio van vis maken.

Veel mensen vinden het lastig om vis op een goede manier te garen, op welke manier dan ook. Dat vis bakken niet moeilijk hoeft te zijn, leer je vanavond. Waar je op moet letten. Wanneer je moet beginnen en stoppen.

Je leert ook een paar sauzen maken die goed passen bij de vis.

Mieke Snoek weet heel veel van vis en vooral welke vis eet je wanneer in het seizoen. Zij heeft haar eigen adviespraktijk, Met Snoek in Zee. Mieke is er de 29ste bij om hierover te vertellen.

De wijn die we drinken is speciaal bij de vis van vanavond uitgezocht door een vinoloog.

Kosten zijn €35 pp, inclusief 2 glazen wijn. Aanmelden kan door te mailen naarinfo@cookyourlife.nl.

Maximaal 6 deelnemers.