HIGH PERFORMANCE IN SCRUM ÈN IN KOKEN

Een organisatie bestaat uit mensen die samenwerken en elkaar versterken. In een team of projectgroep en ook…in de keuken van een restaurant. Een excellent team onderscheidt zich van andere teams en presteert beter. Met teambevlogenheid, zelfmanagement, doelgerichte én taakgerichte samenwerking, met leiderschap dat gericht is op versterking van die samenwerking en allen met focus op klanten en alle betrokkenen. Noem het High Performance en zie het resultaat bijvoorbeeld bij het beroemde drie sterrenrestaurant De Librije.

Ook bij Scrum, de succesvolle agilprojectaanpak om producten en diensten in teamverband te ontwikkelen, gaat het om High Performance. En daar richt ScrumCooking™ zich op: als team op praktische wijze de Scrum-aanpak onder knie krijgen én daarna meteen toepassen tijdens een kookworkshop-op-niveau. ScrumCooking™: teambuilding en bedrijfsuitje op één dag!

WAT GAAN WE DOEN?

’s Ochtends Scrum workshop

Onder de bevlogen leiding van ScrumMaster Bas Douma behandelen we theorie, aangevuld met veel praktijk en interactie.

  • Wat zijn de kenmerken
  • Welke rollen zijn er
  • Hoe pas je het toe op jullie eigen project(en)
  • Waarom is samenwerken belangrijk.

’s Middags kookworkshop

Met een aan Scrum verwante aanpak haalt chefkok Leo Keijzer alle kwaliteiten uit jullie team: samenwerkend, persoonlijk, professioneel en culinair. In een ontspannen setting, maar ook met de nodige stress, ‘produceren’ jullie als zelfsturend team een bijzonder driegangenmenu, alsof jullie in een echte restaurantkeuken een compleet menu serveren.

Aantal deelnemers en data

Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers. Deze gecombineerde workshop vindt plaats op één dag. Datum in overleg.

Open inschrijving

Je kunt ook als individuele deelnemer inschrijven voor ScrumCooking™. De eerstvolgende data zijn te vinden op de website van BasCommunicatie.

Locatie

Scrumcooking™ organiseren we bij kookstudio Cook your Life aan de Houthavenkade 43 in Amsterdam. Voor de Scrumworkshop zijn we ’s morgens te gast bij Karavanserai, pleisterplaats  voorleiders en professionals, aan de Haparandaweg 67 (100 meter van de kookstudio).

Kosten

Afhankelijk van het aantal deelnemers. Vraag vrijblijvend een prijsopgave op via het contactformulier.

SAMENWERKING

ScrumCooking™ is een gezamenlijke activiteit van Bascommunicatie en Cook your Life. Ofwel Bas Douma, resp. Leo Keijzer: twee ervaren managers die teams in hun kracht zetten. Met de succesvolle Scrum-aanpak én met excellente kookworkshops. Samen organiseren zij de dubbelworkshop ScrumCooking™.