INSPIRATIE-AVOND VOOR KOOKLIEFHEBBERS

Je hebt al eens een cursus of workshop bij Cook Your Life gevolgd en wilt die honger naar nieuwe smaken en gerechten blijven stillen. Natuurlijk vind ik het leuk om contact met je te houden en je te inspireren. Daarom organiseer ik een paar keer per jaar een inspiratie-avond. Speciaal voor jou. De kans is groot dat je bekenden tegenkomt die het, net als jij, leuk vinden om te netwerken terwijl ze tegelijkertijd iets nieuws leren op culinair gebied.

De volgende inspiratie-avond staat gepland op dinsdag 24 september. Het menu bestaat onder andere uit een broodsoort, diverse groentes, een gerecht met vlees of vis en een nagerecht of patisserie. Ook besteden we aandacht aan de opmaak, het oog wil natuurlijk ook wat!

Je kunt overigens altijd een verzoek indienen voor een gerecht. Bijvoorbeeld een bijzonder gerecht dat je wel eens in een restaurant hebt gegeten of die fantastische stoofschotel van je oma. Laat me dat van te voren weten zodat ik het kan voorbereiden.

Informatie

Deze workshop geef ik 4 keer per jaar en is bestemd voor deelnemers die eerder een cursus  of workshop bij Cook your Life hebben gevolgd. We maken altijd iets bijzonders met ingrediënten uit het seizoen.

De eerstvolgende workshop is op 24 september. Schrijf je in en verzeker jezelf van een plekje.

De drie volgende zijn op: 18 november, 20 februari en 11 mei.

Tijdstip

De lessen vinden plaats tussen ± 18.00 uur en 22.30 uur.

Kosten

Deze lessen zijn standaard met korting omdat je al eens hebt meegedaan met een cursus en we het leuk vinden je nog eens te zien.

€ 300 per persoon per 4 lessen.
€ 85 per persoon voor een losse les.
De lessen zijn inclusief drankjes en koffie.

Inschrijven

Individueel of per groep. Schrijf je in via het contactformulier of bel.

Wil je iemand verassen met een cursus of workshop bij Cook Your Life? Reserveer dan een voucher via het contactformulier.