Groentegarnituur

Instructions
 

  • Maak de groente schoon. Wortels: met een mesje raspen en het groene steeltje er nog aan laten zitten. Grote wortels schuin kleiner afsnijden. Boontjes: afhalen. Venkel: in reepjes snijden Knolselderij: Schillen en op maat snijden.
  • Blancheer de groentes. Elke groente heeft een andere tijd nodig. Blancheer net zo lang tot de buitenkant zacht is.
  • Laat dan in koud water afkoelen en droog dan af.
  • Smelt boter in een koekenpan en voeg een takje tijm en een geplet teentje knoflook toe. Doe dan per soort de groentes erbij en bak op vrij hoog vuur tot ze lichtbruin zijn. Serveer dan direct. Of, wanneer je dit als MEP doet, laat afkoelen en vlak voor het opdienen weer in de koekenpan verwarmen.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating recept