Prik met een vork gaatjes in de rondjes bladerdeeg.
Leg het deeg op een stuk bakpapier op een bakblik en zet in de koelkast.
Doe de gedroogde tomaten, fijngekruimelde porcini en olijfolie in een pan of in de magnetron. Laat het geheel zachtjes smoren.
Pureer in de keukenmachine en voeg de helft van de bieslook toe.
Laat het mengsel afkoelen.
Smeer dit mengsel over de rondjes deeg uit en zet in de koelkast tot verder gebruik.
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Bestrooi de pizza’s met grof zeezout en peper. Zet ze in de oven en bak in ca. 10-12 minuten gaar.
Leg ze op de borden en smeer er een dun laagje crème fraiche overheen.
Leg de plakjes zalm er bovenop, schep een lepel gouden kaviaar in het midden van de zalm en daarbovenop een theelepel kaviaar.
Strooi de resterende bieslook om het bord heen.