Ga terug
Afdrukken
–
+
servings
Kleiner
Normaal
Groter
Walnotentaart met dadels
Recept afdrukken
Bereidingstijd
1
minuut
min
Totale tijd
1
minuut
min
Porties
8
Ingrediënten
1x
2x
3x
vulling
3
el
Boter
gesmolten en afgekoeld
150
g
Basterdsuiker
lichtbruine
3
stuks
Eieren
6
el
Cointreau
1
tl
Vanille essence
150
g
Walnoten
geroosterd in de oven
deeg
350
g
Bloem
80
g
Suiker
175
g
Boter
in blokjes
1
stuks
Eieren
vulling
125
g
Dadels
vulling; ontpit en kleine stukjes
Instructies
Deeg:van ingrediënten deeg maken. In de oven rooster verwarmen op 180°C, op de richel van boven. Deeg na het kneden even in de koelkast leggen. Vulling: Meng alle ingrediënten en giet over de taart bodem. 50 min in de oven laten bakken.