Verwarm de oven voor op 250 graden hetelucht.Laat de boter voor de tijgerprint/croustillant op kamertemperatuur komen. Voor het soezenbeslag; Breng de melk samen met het water, de boter, het zout, de suiker en de invertsuiker aan de kook op middelmatig vuur.(Tinvertsuiker zorgt voor een mooie smeuïgheid en binding in het soezenbeslag. Je kunt zelf invertsuiker maken door 1 kilo suiker op te lossen in 1 liter water en daar vervolgens citroensap aan toe te voegen. Voor dit recept kun je ook basterdsuiker gebruiken ipv invertsuiker.)Voeg vervolgens de bloem toe en zet het vuur laag. Roer met een spatel het mengsel droog.Zodra het mengsel als een droge deegbal aanvoelt, doe dan in de keukenmachine of in een beslagkom en mix op middelmatig tempo met een deeghaak. Voeg vervolgens één voor één de eieren toe, voeg pas het volgende ei toe als het beslag het ei volledig heeft opgenomen. Schep het beslag eventueel in een spuitzak met een glad spuitmondje.
Bekleed een bakplaat met bakpapier, smeer het bakpapier in met 20 gram gesmolten boter en bestuif met bloem (Door het bakpapier in te smeren met gesmolten boter en daarna te bestuiven met bloem zorg je ervoor dat de soes niet gaat uitlopen). Maak met een rond voorwerp een afdruk in de bloem zodat de soezen dezelfde mooie ronde vorm krijgen. Spuit het soezenbeslag vervolgens in een ringvorm op de bakplaat, zorg dat je twee lagen maakt zodat de soes mooi hoog wordt.
Verwarm de oven voor op 250 graden hetelucht.
Leg het croustillant deeg tussen twee bakpapiertjes en rol met een deegroller uit tot een dunne plak. Laat daarna eventueel kort opstijven in de vriezer voor gemak. Steek met hetzelfde ronde voorwerp dat voor de vorm van de soezen is gebruikt rondjes uit de croustillant. Steek met een kleinere ronde vorm nog een rondje uit het midden zodat er een ringvorm ontstaat en leg de ring van croustillant op het soezenbeslag.
Schuif de soezen in de voorverwarmde oven en zet de oven uit. Laat de soezen er zo 10 minuten in staan. Zet de oven vervolgens op 160 graden en laat de soezen nog 10 minuten bakken.
De soezen moeten echt goudbruin zijn voordat je ze uit de oven haalt. Open de oven niet tijdens het bakken want dan storten ze in.