Ga terug
–+ servings
Cook Your Life

Gegratineerde pestognochhi met tomatensaus

Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 400 g pestognochhi
  • 0,5 l tomatensaus zie recept tomatensaus basis ingekookt
  • 150 cc slagroom
  • 100 g mozzarella
  • 1 stuks paprika gerookt en ontveld
  • 20 g emmentaler geraspt
  • 20 g parmezaanse kaas geraspt

Instructies
 

  • Maak de pestognocchi volgens het basisrecept en voeg 50 gram pesto toe tjdens het kneden van het gnochhideeg. Maak dan de gnochhi.
  • Breng de tomatensaus langzaam aan de kook en voeg de mozzarella en room toe. Maak op smaak met zout en peper.
  • Kook de gnochhi in gezouten water. Na ongeveer 5 minuten eruit halen en op een schaaltje leggen. Hier de tomatensaus over gieten en bestrooien met de twee soorten geraspte kaas.
  • Zet de gnochhi met saus onder de grill om te gratineren. Wanneer de bovenkant bruin begint te worden, is het klaar.