Verdure di primavera condite
Italiaanse groenten in vinaigrette saffraan saus
Bereidingstijd 1 minuut min
Totale tijd 1 minuut min
- 2 teentje Knoflook
- 5 draad Saffraan
- 1 stuks Gember
- 0,5 dl Azijn
- 1,5 dl Olijfolie
- 0,5 stuks Citroen
- 1 stuks Laurierblaadjes
- 1 takje Tijm
- 1 takje Rozemarijn
- 3 stuks Venkel
- 20 stuks Asperge
- 200 g Peultjes
Maal de knoflook, saffraan en gember fijn.
Meng de azijn met de olijfolie, citroen en alle kruiden
Breng dit aan de kook en voeg het saffraanmengsel toe
Maak de groenten schoon en snijd ze, indien nodig, wat kleiner
Kook de groenten al dente en dompel ze in koud water en giet ze af
Schep de dressing er doorheen en laat het geheel afkoelen