Ga terug
Cook Your Life

Roergebakken verse doperwtjes en tuinbonen

Gang Vegetarisch
Keuken Hollands

Ingrediƫnten
  

  • 1 stuks Sjalot
  • 50 g Champignons
  • 20 g roomboter
  • 100 g vers gedopte doperwtjes
  • 100 g vers gedopte jonge tuinboontjes takje bonenkruid
  • naar smaak zout en versgemalen peper
  • 100 g vers gedopte jonge tuinboontjes takje bonenkruid
  • naar smaak zout en versgemalen peper

Instructies
 

  • Fruit de gesnipperde sjalot aan in wat roomb oter, voeg als de sjalot glazig wordt wat plakjes ch.amp ignons toe en bak deze zachtjes mee.
  • Voeg de erwtjes, tuinboontjes en het bonenkruid toe en bak deze zachtjes al omscheppend 2 Ć  3 minuten mee. Voeg een snufje zout en een draai versgemalen peper toe en dien op.