Besprenkel een bakblik of koekenpan met of 8 eetlepels olijfolie. Strooi 2 eetlepels harissa poeder en 2 mespunten maldon zout over de olie. Wrijf 1 kant van de steaks in de olijfolie/harissa mix en giet 5 cl olijfolie en de resterende harissa poeder over de andere zijden. Werk af met nog eens 2 snufjes Maldon zout. Verhit 2 grote gietijzeren pannen op middelhoog vuur met 1 eetlepel olijfolie in elk. Zodra de pannen beginnen te roken, leg je de steaks in de hete pan en laat bruin worden aan 1 kant voor 90 seconden of totdat de randen bruin beginnen te worden. Draai de steaks voorzichtig om, voeg 2 eetlepels boter aan elke pan, laten smelten, en laat bruinen om de steaks een nootachtige smaak te geven. Arroseer de steaks met de gebruinde boter. Wanneer de boter schuimig is, giet je de bouillon in de pannen en laat het aan de kook komen. Haal van het fornuis en plaats naast elkaar in het midden van de oven. Rooster gedurende 8 tot 10 minuten. Gebruik een dun mesje om de garing van de bloemkool te bepalen. Als je weerstand voelt, blijf dan bakken; als het makkelijk in het vlees glijdt, is het klaar. Leg op een bord om te laten rusten.