Ga terug
+ servings
Cook Your Life

Mortadella met pistache

Gang Amuse, Amuse Italiano, Aperatief
Porties 20

Ingrediënten
  

  • 120 g Pistachenoten
  • 100 g Parmesaanse kaas Geraspt
  • 6 el Olijfolie
  • 2 plakjes Mortadella
  • 4 el Balsamicoazijn Ingekookt

Instructies
 

  • Rooster de pistachenoten 10 minuten op 170ºC. Laat afkoelen en hak ze fijn. Meng ze met de Parmezaanse kaas. Voeg wat olijfolie toe tot je een smeuïge puree hebt gekregen.
  • Smeer de puree uit over de plakken mortadella. Rol de plakken op en snijd ze in plakjes van 1 cm dik.
  • Verpak de opgerolde plakken mortadella in plasticfolie en snijd ze vlak voor het opdienen in plakjes.
  • Leg een opgerold plakje mortadella met pesto op de lepels. Breng op smaak met een paar druppels van de ingekookte balsamicoazijn.