Verwarm de oven op 180 graden.
Pak het bladerdeeg uit de koeling en leg op bakpapier. Smeer de randen in met het ei.
Leg de vis iets boven de onderste rand. Beweeg met het bakpapier de onderste rand omhoog en smeer de buitenkant van het deeg in met ei.
vouw dan met behulp van het papier de andere kant van het bladerdeeg om de vis, zodat de einden van het deeg elkaar net overlappen. Leg de naad onder. Druk de uiteinden goed vast en snijd mooi af, vouw de rest onder de rol.
Kerf een streep in het midden in de lengterichting en schuin daar tegenaan strepen. Niet helemaal door het deeg heen.
Bij een grote vis, maak drie gaten in de lengterichting om het vele vocht te laten verdampen tijdens het bakken.
Zet het geheel een minuut of 20 in de oven, tot de kerntemperatuur een graad of 45-50 is.
Smeer het bladerdeeg in met wat boter, voor het mooie.
Opdienen in plakken met de tomatensaus.