AAN HET FORNUIS LEER JE ELKAAR KENNEN

Mijn filosofie is dat een kookworkshop geslaagd is wanneer je een hebt genoten van het gezelschap, de drankjes en de spijzen. Nog veel leuker is het als je ook iets hebt geleerd wat je thuis kunt toepassen. En het wordt écht bijzonder wanneer je ook nog eens in een geweldige omgeving bent waar je nieuwe inzichten krijgt en tips en recepten van een topkok ontvangt.

Wanneer:

Het hele jaar door organiseer ik workshops.

Duur:

Een dagdeel, ongeveer 4 uur.

Kosten:

Vanaf €55.

Inschrijven:

Individueel of per groep. Ook kinderen zijn welkom. Schrijf je in via het contactformulier of bel.

INTERESSE OM EEN WORKSHOP TE VOLGEN?

Goede keus! Je kunt op individuele basis deelnemen of met een groep.

Voor expats organiseer ik regelmatig diners of een workshop ‘Amsterdam’ waarbij ook locals aanschuiven.
Ander voorbeelden van workshops zijn: vis fileren en bereiden, pasta maken of vegetarisch koken.

TEAM WORKSHOPS

Wil je eens wat anders doen met je vrienden of je familie? Of ben je op zoek naar een leuke invulling voor een teamuitje? Ik organiseer zeer regelmatig workshops voor groepen die in het atelier vergaderen, brainstormen of aan hun teamspirit werken. In overleg bepalen we de invulling, zodat het volledig aan je wensen voldoet en ik de workshop goed kan voorbereidingen.

Cook Your Life workshop

Cook Your Life snijtechnieken

IETS ANDERS?

Wil je meer verdieping? Wellicht vind je een van mijn cursussen interessant. In vier lessen leer je alle technieken, ken je handige trucs en ben je een ware ervaring rijker.

Wil je helemaal niet koken maar wel lekker eten? Reserveer dan eens een plekje bij mij aan tafel. Schuif gewoon aan terwijl ik kook en jij geniet van het gezelschap. Wanneer je ook nog wat over kooktechnieken wilt leren, kun je mij, geheel vrijblijvend, helpen tijdens het bereiden van de gerechten.