Tomaat burrata met groene tomaten

Recept Afdrukken

Ingrediënten

personen

Instructies

    Tomatentartaar
    1. Snijd de tomaten in brunoise en laat ze uitlekken.
    2. Hak de olijven met een mes met de basilicumbladeren en marineer ze in olijfolie om een ​​pistounette te verkrijgen
    3. Meng de brunoise van tomaten met de pistounette en breng op smaak.
    Burrata-mousse
    1. Meng de burrata met de melk en de room in de blender tot een homogeen geheel wordt verkregen.
    2. Doe in een sifon en voeg 2 gaspatronen toe.
    De broden voorbereiden
    1. Verwarm de oven voor op 160°C.
    2. In een bevroren broodje van 25 cm lang, detail 2 plakjes van 3,5 mm dik op de snijmachine. Rol met een deegroller tussen 2 vellen bakpapier dun uit.
    3. Het brood moet worden ingevroren zodat het in dunne plakjes kan worden gesneden, anders brokkelt het.
    4. Vet 4 koekjessnijders in met een diameter van 8 cm en een hoogte van 4 cm.
    5. Snijd 4 reepjes brood met een breedte gelijk aan de hoogte van de koekjessnijders.
    6. Rol de stroken rond de koekjessnijders. Bak 7 minuten op 160°C.
    7. Aan het einde van het bak moeten ze goudbruin zijn.
    Tomatensap
    1. Verwijder de steel van de tomaten en snijd ze in partjes. Doe ze in een zeef boven een kom. Druk met een kleine pollepel om het snap eruit te persen. Reserveer koel.
    2. Je kunt de tomaten ook mengen met een blender en vervolgens het sap filteren met een zeef.
    Opmaak
    1. Leg 1 rondje sandwichbrood in het midden van elk bord en leg de tomatentartaar onderaan. Spuit de burrata-mousse hierop met de sifon. Serveer met het tomatensap.
    Bron:https://www.academiedugout.fr/recettes/la-tomate-burrata_11542_2
    0 antwoorden

    Plaats een Reactie

    Meepraten?
    Draag gerust bij!

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *