Paddenstoelenkroketten

Recept Afdrukken

Ingrediënten

Instructies

  1. Bak de champignons met de ui en een klontje boter tot de champignons vocht af geven. Doe in een zeef en laat afkoelen, vang het vocht op. Doe dit vocht bij de bouillon. Maak de ragout. Smelt de boter en voeg de bloem toe. Blijf goed roeren en voeg als de roux licht gaat kleuren de bouillon langzaam toe. De roux moet dik en stroperig worden. Doe op het laatst de gebakken paddenstoelen erbij, met de bieslook. Laat afkoelen en zet liefst een nacht in de koelkast. Rol ze dan door de bloem, eiwit, paneermeel, eiwit en grof paneermeel of broodkruim. Laat opstijven in de koeling. Bak ze op 170 graden, ongeveer 2 minuten.
Bron:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *