Groentebouillon

Recept Afdrukken

Ingredients

Instructions

  1. Was of schil alle groenten en snijd ze in grove stukken. Doe ze in een pan met de knoflook, kruiden, peterselie, peperkorrels en een halve theelepel zout, en voeg water toe tot alles onderstaat. Breng aan de kook. Laat een uur zachtjes sudderen. Giet af door een zeef en bewaar alleen het kookwater. Probeer zoveel mogelijk vocht uit de groenten te persen. Zet de pan terug op het vuur en laat de bouillon nog eens 15 minuten inkoken op een laag vuur.
Bron:

Vegetable broth

Recept Afdrukken

Ingredients

Instructions

  1. Wash and peel all the vegetables. Cut into large pieces. Add to a pan with garlic, herbs, parsley, pepper grains and 0.5 tsp salt. Add water until everything is covered in the pan. Boil and softly simmer for one hour. Pour the mixture through a sieve and keep only the cooking water. Try to squeeze as much moisture out of the vegetables as possible. Heat the pan once again and allow the broth to simmer for 15 minutes on low heat.
Bron:
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *