Réunion

Crème brûlée met passievrucht en vanille

Recept Afdrukken

Ingrediënten

personen

Instructies

  1. Giet de room in de pan. Schraap de zaadjes uit het vanillestokje en doe in de room met het stokje erbij. Breng de room zachtjes aan de kook en laat een paar minuten pruttelen. Haal de pan van het vuur en laat nog een paar minuten staan.
  2. Verwarm de oven voor op 150 °C. Klop in een kom de eierdooiers met de witte suiker tot een romige substantie. Voeg dan langzaam de hete room erbij en roer goed door. Haal dan het vanillestokjeruit.
  3. Schraap de passievruchten leeg en roer de pulp door de room. Verdeel het mengsel over crème brut Les schaaltjes en zet ze een braadslede. Giet er warm water in zodat de schade is tot ongeveer de helft onder water staanVerdeel het mengsel over crème brûlée schaaltjes en zet ze in een braadslede. Giet er warm water in zodat de schade is tot ongeveer de helft onder water staan. Bak de custard ongeveer 45 minuten. Ze moet in het midden nog een beetje lobbig zijn.
  4. Laat is gratis dan afkoelen tot zo koud zijn. Zet ze in de koelkast tot gebruik.
  5. Bestrooi de bovenkant van de crème brûlées met wat rietsuiker en verdeel dit gelijkmatig. Brand dan de karamel. Laat de custard dan weer koud worden.
Bron:
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *