Bonbon Whiskey bol

Gang Patisserie
Porties 24

Ingrediënten
  

  • 120 g Slagroom
  • 30 g Whiskey
  • 1 snufje Zout
  • 180 g Chocolade
  • 40 g Boter
  • 2 el Cacaopoeder

Instructies
 

  • Breng de slagroom met de whiskey en het snufje zout aan de kook. Smelt de chocolade au bain marie. Roer het warme slagroommengsel door de warme chocolade en voeg de boter toe. Roer het geheel tot een homogene massa. Bekleed een vierkante vorm van ongeveer 10x20 cm met vetvrij bak[a[ier. Giet het chocolademengsel hierin. Strooi cacaopoeder over de bovenkant van de plak chocolade. Laat de vulling minimaal 4 uur op kamertemperatuur afkoelen. Draai de plak om en haal het bakpapier eraf. Strooi over de kant die nu boven ligt, cacaopoeder. Snijd de plak in blokjes. Strooi wat cacaopoeder over je handen en rol ieder blokje tot een balletje. Haal de balletjes door de getempereerde chocolade, leg op vetvrij papier en laat afkoelen.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept