Tomaten coeur de boeuf

Course Amuse Italiano
Cuisine Italian
Servings 4 personen

Ingredients
  

  • 2 stuks tomaten coeur de boeuf
  • 50 g burrata
  • 4 stuks Aardbeien
  • 1 takje Oregano
  • 6 stuks Viooltjes
  • Olijfolie
  • 4 stuks Kerstomaatjes in verschillende kleuren

Instructions
 

  • Dit recept vraagt om de beste kwaliteit ingrediënten.
  • Snijd de coeur de boeuf in plakken en leg op een bord in een cirkel. Snijd de kleine tomaatjes doormidden, snijd de aardbeien in plakjes. Drapeer mooi op de tomaat en leg een dot burrata er bovenop. Besprenkel royaal met goede olijfolie, zout en peper. Garneer als laatste met de viooltjes.
Tried this recipe?Let us know how it was!
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rating recept