Bitagal curry

Gang Bijgerecht
Keuken Sri Lanka
Porties 6 Personen

Ingrediënten
  

  • 3 Stuks Sjalotten
  • 1 Stuks Knoflook
  • 1 Stuks Tomaat
  • 100 G Bitagal Of andere vrucht
  • 0,25 tl Zout
  • 0,25 tl Kurkuma
  • 0,25 tl Kerrie
  • 0,25 tl mosterdpoeder
  • 0,25 tl Kaneel
  • 0,25 tl Chilivlokken
  • 1 Mespunt garam massala
  • 1 Stuks Groene peper
  • 2 Stuks Sjalot
  • 1 Teen Knoflook
  • 4 Stuks Kerrieblaadjes
  • 4 Stuks Pandanblaadjes
  • 1 dl lichte kokosmelk
  • 1 dl Volle kokosmelk

Instructies
 

  • Snijd het fruit in dunne plakjes. Meng alle ingrediënten en laat 15 minuten koken.

Notities

Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept