Biefstuk bakken

Gang Hoofdgerecht vlees
Keuken Hollands
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 600 g Biefstuk van de beste kwaliteit
  • Boter
  • Zonnebloemolie
  • Zout
  • Peper

Instructies
 

  • Gebruik vlees van topkwaliteit. Laat vlees op kamertemperatuur komen. Verhit de olie in de bak van tot er een walm ontstaat. Kleur de biefstukken aan alle kanten en verlaag de temperatuur. Voeg een klontje boter toe. Wacht tot de boter bruist en haal daar de biefstuk doorheen. Haal het vlees uit de pan en doe een lepel water bij de boter zodat het niet verbrandt. Zet het vlees nog 20 à 30 minuten in oven van 100 °C. Serveer het vlees op warme borden en trancheer het met een scherp mes. Verwarm de jus en geef het over het vlees.
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept